söndag 3 juli 2011

Hälsoinspirerad mässa (Polstjärnan)


 14 oktober 2010 ställde jag ut mitt företag på en hälsoinspirerad mässa på Polstjärnan i Stockholm. Det var "Friskvårdschecken" och "Carema care" som anordnade det hela.

Jag gav bort ett presentkort på "AtlasPROfilax" till vinnaren. På tipsrundan var det tre-svars alternativ men sista frågan som var hos mig blev en utslagsfråga. Egentligen var det två frågor;1. 1993 kom Rene C S på en revoultionerande metod, vad heter metoden?
2. vad går metoden ut på?

svar; AtlasPROfilax och med den metoden korrigerar man atlaskotan till sitt rätta läge.
Detta var en stor fördel för mig då det i stort sett krävdes att deltagarna stannade upp och pratade med mig om metoden samt tog broschyrer och såg på atlasprofilax-videofilmen för att dom skulle kunna få veta svaren. Det är ju inte många som känner till atlasprofilax och på dessa frågor kan man ju inte svara a b eller c.

Efter mässan åkte jag tillbaka till studion och där tog jag emot en klient kl 19-20 så det blev en ganska lång dag med tanke på att jag åkte iväg till mässan vid halv 7-7-tiden på morgonen + att mässor kan ta en del energi. Fast det ger ju energi också såklart


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar